Onze Visie

Uw leverancier voor professionele schoonmaak

Cleanservice Products biedt professionele schoonmaakartikelen en werkkleding. Ook voor handige en efficiënte totaaloplossingen voor de professionele schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een compleet assortiment met de beste merken en een aantal exclusieve labels. Of u nu kiest voor prijs, kwaliteit of duurzaamheid: wij hebben altijd passende producten in ons assortiment.

 

Zo werken wij
Bij Cleanservice Products vinden we het belangrijk om niet alleen als groothandel dozen te schuiven, maar om u als klant ook écht te helpen. Wij luisteren, adviseren en geven u praktische tips. Al meer dan 25 jaar zitten wij in het vak en weten dus waar we het over hebben. Geen schoonmaakprobleem is ons te groot. En als dat wel zo is? Dan zeggen we dat eerlijk. Maar ons team denkt altijd met u mee. Want service verlenen dat doe je niet zomaar, maar dat moet in je zitten. Met trots kunnen we zeggen dat het hele team 100% hart voor de zaak én onze klanten heeft.

 

Cleanservice Products & MVO
Natuurlijk nemen ook wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Alle stappen die we samen kunnen zetten voor een beter behoud van ons milieu en onze mensen nemen wij. In het bedrijfspand van Cleanservice Products hebben wij overal LED-verlichting, we plannen ons transport efficiënt, scheiden het afval en we maken uiteraard schoon met de ecologische schoonmaakmiddelen uit ons eigen assortiment. We denken graag met u mee hoe u uw schoonmaak ook MVO kunt maken. Niet alleen voor uw imago, maar gewoon voor ons milieu.

 

Bekijk onze merken
Bekijk onze producten
Maak kennis met ons team