0486 462071

i-mop… dé droom voor elke schoonmaker!

i-mop is dé droom voor elke schoonmaker!

Dit vernuftige apparaat wordt omschreven als de grootste innovatie in schoonmaakland sinds microvezel. Een uiterst wendbare mop-dweil-schrob-/zuigmachine met de flexibiliteit van een vlakmop, uitgerust met zes patenten, zonder wielen en een unieke scharniervoet.

Voor kleinere en beperkte ruimtes is de bewegingsvrijheid van de i-mop een lust voor de gebruiker.
De schrob- en zuigkracht zijn echt verbazend in verhouding tot het formaat. Deze machine is uitstekend inzetbaar in bedrijfsrestaurants, lunchrooms, kantines, sportclubs, fitnesscentra, zorginstellingen, praktijken, kantoorruimtes met harde vloeren, gangen, etc.

De i-mop is ergonomisch goed doordacht, constructief goed uitontwikkeld en munt uit in gebruikersgemak en bediening. Een prachtig stukje ontwikkeling van een bestaand idee dat geschikt gemaakt is voor heel veel ruimtes die voorheen handmatig geschrobd moesten worden. Dat hoeven overigens geen kleine ruimtes te zijn want de prestatienorm is verbazend hoog gegeven het formaat.

Dé i-mop is nu bij Cleanservice verkrijgbaar.

Vraag geheel vrijblijvend een demonstratie aan en laat u overtuigen van de kracht van deze unieke, dweil-mop-schrobmachine.

Vraag geheel vrijblijvend een demonstratie aan en laat u overtuigen van de kracht van deze unieke, dweil-mop-schrob-/zuigmachine.

 

No Comments Yet.

Leave a comment